Fletcher voucher

Een Fletcher voucher is een waardebon voor een of meerdere overnachtingen in een Fletcher Hotel. U kunt de voucher rechtstreeks bij Fletcher aanschaffen, maar andere aanbieders bieden de mogelijkheid om een Fletcher voucher aan te schaffen. Voorbeelden van deze aanbieders zijn de Kruidvat, Algemeen Dagblad, en Primera.

Fletcher voucher inleveren

Beschikt u over een Fletcher voucher? Elke voucher heeft een unieke code, met deze unieke code gaat u naar onderstaande website. Hier vindt u helemaal linksonderaan een knop met “Vouchercode inwisselen”. Vervolgens kunt u een hotel kiezen naar keuze.

Fletcher voucher kopen

Wilt u een Fletcher voucher aanschaffen? Via de website van het Algemeen Dagblad kunt u diverse vouchers aanschaffen van de populaire hotelketen. Naast een voucher voor een overnachting heeft u vaak ook de keuze uit een voucher voor een high-tea, diner of een wellness arrangement.

Wat is een Fletcher hotel voucher?

Een Fletcher hotel voucher is een tegoedbon voor een of meerdere hotel overnachtingen in een van de Fletcher Hotels in Nederland. Naast een hotelovernachting kan een voucher vaak ook verzilverd worden voor een arrangement of voor een ontbijt, lunch of diner in het restaurant.

Wat houdt de Fletcher voucheractie in?

De Fletcher voucheractie houdt in dat u via de website van Fletcher zelf vouchers kunt aanschaffen. Dit kan enkel tijdens de actieperiode, dit jaar is de actieperiode vermoedelijk van 19 november 2024 tot en met 31 december 2024..